Kreativ coach
Velkommen Coaching Referencer Om mig Hvordan Priser Kontakt


COACHING MED HESTE

Jeg har altid elsket samværet med dyr, jeg har været draget af heste , men også frygtet både deres størrelse og deres energi.

I en moden alder konfronterede jeg denne frygt. Jeg lærte at ride, og jeg havde mange skønne oplevelser til hest både i Danmark og i udlandet. Det var dog mere samværet med hestene end selve ridningen, der tiltrak mig.

Et ret tilfældigt møde 10 år senere med Eagala-metoden førte til, at jeg i 2015 og 16 deltog i Eagala træning i Danmark og her sidst i England, så jeg er nu certificeret EAGALA coach.
Et af mine store ønsker er, at bidrage på området afhængighed og medafhængighed med nye metoder. Derfor udviklede jeg, sammen med min Eagala partner, et lille pilot projekt, hvor vi samarbejdede med en gruppe mænd, alle ædru alkoholikere med mellem 1 og 24 års samlet ædruelighed.
Benægtelse er en svær nød at knække, især når det handler om afhængighed, men jeg ved at hestene kan noget, vi mennesker ikke kan. Jeg vil se frem til alle de oplevelser, der ligger i fremtiden i arbejdet med EAGALA.
Ring og hør mere på 2145-9501

Læs mere om EAGALA her:
www.havol.dk
http://www.eagala.org

TILBAGE TIL KONTAKT SIDEN
Mig og mister Jo Jo
Hvis ikke nu, hvornår så ? Kreativ coach TELEFON: +45 2145 9501