Iværksætter coach
Velkommen Coaching Iværksætter coach Om mig Hvordan Priser Kontakt

Er du som IVÆRKSÆTTER ved at "flyde over" med ide' rigdom og engage-ment, samtidigt med, at du måske har svært ved at finde ud af, at gøre det vigtigste først, sætte den ene fod foran den anden og springe ud i det?

Det kræver tid og energi at løbe en virksomhed igang, derfor er det netop vigtigt, at man som IVÆRKSÆTTER har en vison.Det er er visionen, som skal holde IVÆRKSÆTTEREN kørende i det lange løb. Der er ligeså mange måder at være iværksætter på, som der er personligheder.
Intet er mere rigtigt end andet.

De dage, hvor du har svært ved at tro på dig selv, er det vigtig at andre kan hjælpe dig med at bevare troen!

Som coach kan jeg hjælpe med at holde dig skarpt på sporet, guide dig gennem dine forhindringer, finde ind til din motivation og huske dig på din indre drivkraft.
Vi kan arbejde med Vision og Mission, planlægning af tid, virksomhedsforbedring, og produktudvikling - også i relation til dit PR materiale: Skal du have flyers, hvor mange, hvordan skal din hjemmeside se ud, skal du have en pjece og hvad skal indholdet være
Jeg kan være den sparringspartner,som interesserer sig næsten lige så meget for din virksomhed som du selv gør. Men det er dig, som Iværksætter, der skal have passionen!
SE EVALUERING FRA IVÆRKSÆTTER HER

Iværksætter coach
Hvis ikke nu, hvornår så ? Iværksætter TELEFON: +45 2145 9501