Coach i Svendborg
Velkommen Coaching Referencer Om mig Hvordan Priser Kontakt
TILBAGEMELDINGER  
En time med god snak og spørgen ind til, hos Dorte, har rykket mere end de to måneder, jeg prøvede med psykoterapi i offentlig regi. Diagnose stress med det, de...r følger af angst og manglende tro på sig selv og manglede evne til at skille snot fra kanel. Er nu boosted til fremtiden og klar til at kæmpe igen. De bedste anbefalinger herfra.Tak Dorte !
Hilsen Britta Birkholm

Dorte er en utrolig kompetent og vindende person med vid og indsigt i livets snørklede veje.
Man føler sig set og mødt i øjenhøjde, med kærlig respekt for forskellighed og altid med humor og glimt i øjet.
Jeg nyder hver en samtale, jeg har med Dorte og går videre i livet med håb og løftet sind 🌺

Birgitte Rubæk
 Mindset4it

Det var så inspirerende og opløftende ikke mindst, at lade sig coache af Dorte forleden. Helt uhøjtideligt og i munterhed (har vist gået for meget i terapi!!😏) fik jeg tid og sparring til at forholde mig til de givne spørgsmål ... Og efterhånden få reflekteret mig frem til et større overblik over - og bevidsthed på, hvad der foregår i mit univers... Og nok så vigtigt hvad jeg godt kunne tænke mig skulle fylde mere/ mindre. Det var virkelig en lettelse at gå hjem med en klarere følelse af hvad jeg havde brug for og lyst til at fokusere på!
 Altså et rigtig dejligt genmøde med coachingformen, som Dorte virkelig har gjort til sin egen - iblandet stort nærvær og masser af charme... Glæder mig allerede til næste gang 🙏😊
Susanne Clausen Riis

   
Hvis ikke nu, hvornår så ? Kreativ Coach TELEFON: +45 2145 9501